X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
_vsid="5ed21e92-f899-4f9e-bc47-678a3993bba2";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

CROCCANTI DI SESAMO

In un tegame di acciaio versare 200 g di Miele e 100 g di zucchero e farli sciogliere a fuoco dolce.

Versarvi 400 g di semi di Sesamo fatti tostare leggermente in padella, a fuoco dolce e senza alcuna aggiunta di grasso. Cuocere a lungo (20--25 minuti) a fiamma bassa, sempre rimescolando.

Versare il composto su un tavolo di marmo unto con olio e stenderlo il più sottile possibile con una spatola unta di olio.

Tagliare a pezzi regolari e far asciugare all'aria.

Provenienza: RAI Televideo (GRECIA) 07/12/1992

Torna al menu