X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

TORTA A SCACCHIERA

ho fatto un pan di spagna al cioccolato e uno normale l'ho tagliato a tocchetti e poi l'ho assemblato a m? di scacchiera, dopo aver spennellato il tutto con gelatina di albicocche. Ho ricoperto la superficie con glassa di cioccolato, ho affettato il dolce e disposto le fette su un vassoio. E' semplice, ma l'effetto è garantito.

Provenienza: cucinanapoletana@yahoogroups.com (Finizia) 27/03/2004

Torna al menu