X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

TORTA DI PANE

Ingredienti:

Dosi per 4:

1 l latte
4 panini
200 g Amaretti
5 uova
100 g zucchero
100 g uva sultanina
buccia di limone grattugiata
Cannella
pezzetti cioccolato fondente
fiocchetti burro

Mettete a bagno la sera il pane (a pezzi) con il latte; al mattino aggiungete tutti gli altri ingredienti e spappolate bene il tutto (si puo' anche sbattere con lo sbattitore elettrico). Quando è tutto pronto mettete il composto in una teglia, meglio di terracotta. Cospargete di fiocchetti di burro, poi ponete in forno per un'ora circa.

Provenienza: RAI Televideo 26/10/1991

Torna al menu