X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

TORTA DI BACI

torta_baci Ingredienti:

Dosi per 4:

200 g farina
100 g burro
80 g zucchero
2 tuorli
scorza grattugiata di 1 limone
100 g cioccolato fondente
2 dl latte
10 baci di dama
100 g panna montata

Disporre la farina a fontana e lavorarla con il burro, lo zucchero, i tuorli, la scorza di limone, farne un panetto e lasciarlo riposare. Fondere il cioccolato con il latte. Stendere la pasta in una teglia a cerniera imburrata, immergere i baci di dama nel cioccolato e disporli sulla pasta. Ricoprire con il cioccolato avanzato e infornare a 180' C per 40'. Decorare con la panna quando è fredda.

Provenienza: RAI Televideo 02/03/1996

Torna al menu