X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

SANDTORTE

Lavorare 240 g. di burro ammorbidito con 180 g. di zucchero fino ad ottenere una crema liscia. Unire 2 tuorli d'uovo e lavorare per 5 minuti, aggiungere 30 g. di mandorle tritate finemente, 1 cucchiaino di scorza di limone grattugiata il succo di 1/2 limone e per ultimo 210 g. di farina finissima di Granturco e 30 g. di farina bianca. Montare a neve soda 3 chiare d'uovo e incorporarle delicatamente all'impasto.

Versare il tutto in una teglia quadrata, unta di burro e infarinata, e cuocere per un'ora, in forno, a 200oC.

Provenienza: RAI Televideo (AUSTRIA) 22/02/1992

Torna al menu