X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

ROTOLO ALLE UVETTE

Sciogliere 20 g di lievito di Birra in una tazzina d'acqua tiepida e incorporarlo a 500 g di farina. Unire 1 uovo e 150 g di latte tiepido. Amalgamare bene l'impasto e unirvi 70 g di uva sultanina rinvenuta. Far lievitare per due ore in luogo caldo. Chiudere la pasta in un canovaccio infarinato, dandogli la forma di un filone e cuocerla al vapore per 2 ore e 1/2.

Togliere dal canovaccio e tagliare a fette con un filo. Condire le fette con burro fuso, zucchero e poca Cannella in polvere. Servire ben caldo.

Provenienza: RAI Televideo (OLANDA) 15/08/1994

Torna al menu