X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

PASTA FROLLA SENZA UOVA

Ingredienti:

Per la pasta:

farina
burro
zucchero
buccia di limone
Per il ripeno:
spicchi di pere e di mele
2 uova intere
zucchero
latte

efginrecipe Fare la pasta frolla e stenderla, poi foderare una teglia unta di burro. Sulla pastafrolla mettere gli spicchi di pere e di mele vicini l'uno all'altro; mettere nel forno. Quando la pasta è quasi cotta, versare sulla frutta la crema ottenuta mescolando uova, zucchero e latte ---ma non ancora cotta--- e finire di cuocere.

Provenienza: Quaderno di casa Magnaghi 24/12/1992

Torna al menu