X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

GINGER BREAD

Dosi per 4.

Mescolare assieme 3 tazze da tè di farina, 2 cucchiai di Zenzero in polvere, 2 cucchiaini di Cannella in polvere, un pizzico di sale e 1/2 tazza di zucchero.

Unire 1/2 tazza di burro, 4 cucchiai di latte e 3 uova sbattute. Mescolare bene e a lungo. Aggiungere una busta di lievito vanigliato per dolci. Amalgamare bene e versare il composto in una teglia rettangolare, unta con burro e infarinata.

Cuocere in forno già caldo a 180oC per 50 minuti. Far raffreddare nel forno e poi sfornare.

Provenienza: RAI Televideo (Gran Bretagna) 12/09/1992

Torna al menu