X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy
PHPSESSID="6rp7tjene8p20gol08egiq9dij";

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

SORBETTO DI LIMONE BIMBY

Dosi per 8.
500gghiaccioa cubetti
150gzucchero
2limonigrandi, ben maturi e non trattati
Mettere lo zucchero e la scorza di Mezzo limone nel Bimby, polverizzare (5 secondi a vel.10), poi aggiungere il succo dei due limoni, il ghiaccio, tritare e far montare (30 secondi variando continuamente la velocità tra il 5 ed il 10). Versate in bicchierini di plastica (quelli da caffé), coprite con pellicola trasparente e mettere in freezer per un paio d'ore almeno. Tirar fuori dal freezer 10 minuti prima di servirli.Provenienza: Roberto Piola 03/08/2010

Torna al menu