X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

INSALATA DI FRUTTA

Ingredienti:

Dosi per 6--8:

1 anguria
1 melone
1 grappolo uva nera
1 ananas
1/2 bicchiere Rum
5 cucchiai zucchero di canna
50 cocco grattugiato
Menta
2 limoni

Tolta all'anguria una calotta, svuotarla dalla polpa. Ricavare dalla polpa del melone e dell'anguria tante palline. Tagliare a dadini l'ananas e staccare gli acini di uva. Porre la frutta e il succo di limone in un recipiente ermetico. Mescolare il Rum con lo zucchero e conservarlo in un barattolo. 1/4 d'ora prima di servire, unire alla frutta il Rum, versarla nell'anguria e spolverare con cocco e Menta sminuzzata.

Provenienza: RAI Televideo (I PICNIC DELLE VACANZE) 25/04/1994

Torna al menu