X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

BUDINO DI CACHI E BANANA

Dosi per 2.
L'ho preparata pensando alla frutta di stagione, corretta con la banana per darle un po' più di consistenza, ma mangiandolo mi ha ricordato tanto un dolce alla banana mangiato in Indonesia.

Dosi per 2.

Mettere nel Bimby mezza banana tagliata a rondelle e due cachi ben maturi, sbucciati ed un cucchiaino di maizena.

Cuocere 5 minuti a 100 gradi (partendo dal freddo, il tempo effettivamente passato a 100 gradi è minimo).

Aggiungere, se va, un goccino di Rum e frullare 10 secondi a velocità 10.

Versare nelle coppette, lasciar raffreddare e mettere in frigo.

Provenienza: Roberto Piola 31/10/2011

Torna al menu