X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

CANARINO

E` una bibita un po' passata di moda, ma sempre valida a scopo digestivo; viene Così{} chiamata per il suo colore giallo chiaro.

Si prepara verasando acqua bollente in una tazza in cui sono stati posti pezzetti di scorza di limone (eliminando però la parte bianca, che risulta amara).

Qualcuno aggiunge un cucchiaino di zucchero, ma la ricetta non lo indica.

Si beve di solito alla fine del pasto.

Provenienza: Noi con Te (Star) 12/10/1994

Torna al menu