X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

WELSH RAREBIT

Ingredienti:

4

fette pane bianco
15 g burro
2--3 cucchiai Birra
2 uova intere
160 g formaggio Cheddar grattugiato o Gruyere
1 cucchiaino Senape
sale
Pepe

Tagliate il burro a pezzetti, mettetelo in una tazza e programmate pochi secondi nel microonde a 600 W e fatelo fondere, quindi spalmatelo sulle fette di pane che metterete su 4 piattini col lato imburrato verso l'alto.

Mescolate il formaggio con le uova sbattute, la Senape, sale e Pepe e amalgamate il tutto con la Birra. Versate il composto su 2 fette di pane alla volta, inserite i 2 piatti nel microonde e cuocete 3' scoperto a 600 W.

Provenienza: Gabriella Ghiglianovich (FidoNet) 11/04/1992

Torna al menu