X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

VOL-AU-VENT DEL RE

Ingredienti:

Dosi per 4:

250 g mascarpone
1 vasetto Caviale
200 g paté
8 vol au vent
3 cucchiai salsa Tartara
sale
Pepe nero
succo di limone
cetriolini

Dividete il mascarpone ed aggiungete ad una parte la salsa Tartara, il Caviale, un poco di succo di limone ed un poco di Pepe nero montando con delicatezza sino ad ottenere una crema spumosa.

All'altro mascarpone unite il paté (senza la gelatina che conserverete), un pizzico di sale e Pepe nero mescolando ed ottenendo una crema soffice.

Con una siringa da dolci riempite metà vol au vent con la prima crema e metà con l'altra decorando con fettine di limone e cetriolini.

Serviteli su di un letto di gelatina tritata.

Provenienza: Milly Merloni (Polenghi) 11/04/1992

Torna al menu