X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

TOMINI CONDITI 

Ingredienti:

Dosi per 4:

8 Tomini
8 cucchiai olio
2 ciuffetti prezzemolo
2 cucchiai Capperi
2 cucchiai di aceto
sale
Pepe
Acciughe se gradite
aglio se gradito

Disporre su un bel piatto i Tomini sui quali mettete un po' di sale e Pepe. Lavate i Capperi e il prezzemolo e fatene un triturato e mettetelo in una scodella e unitevi l'olio e l'aceto. Se sono graditi, la salsa puo' essere completata con aglio e Acciughe. Cospargere i Tomini con la salsa. Si raccomanda di usare olio di ottima qualità.

Provenienza: RAI Televideo 19/12/1991

Torna al menu