X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

POMPELMI CON IL TONNO

dosi per 4 persone:

2 scatole tonno sott'olio da 120 g
2 pompelmi
1 pomodoro sodo e maturo
100 gpisellini lessati
2 cucchiai Maionese

Lavate, asciugate e tagliate orizzontalmente i pompelmi. Con un coltellino affilato svuotateli della polpa, facendo attenzione a non danneggiare la scorza. Dividete la polpa a spicchi, eliminando le pellicine e i semi, e poneteli un una Terrina. Togliete la pelle al pomodoro, eliminate i semi, tagliatelo a cubetti e unitelo agli spicchi di pompelmo. Aggiungete le Maionese, i piselli e il tonno, sgocciolato e spezzettato. Mescolate bene e riempite le scorze di pompelmi con il composto. Servite ben freddo.

Provenienza: Confezione di tonno 19/01/2002

Torna al menu