X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

COCKTAIL DI ASPARAGI

Ingredienti:

Dosi per 4:

400 g asparagi surgelati
100 g prosciutto cotto in una Sola fetta
1 tazza Maionese
il succo di 1 limone
qualche goccia Brandy
4 foglie lattuga
1 pomodoro
1 uovo sodo
2 fette ananas
prezzemolo tritato
sale

Lessare gli asparagi e tagliare la loro parte tenera a pezzetti. Tagliare a dadi il prosciutto e l'ananas. Mescolare gli ingredienti e porli in 4 coppe su foglie di lattuga. Coprire con la Maionese, guarnire con fettine di uovo sodo e di pomodoro e cospargere con il prezzemolo.

Provenienza: RAI Televideo 15/08/1994

Torna al menu