X Close
This site does not directly profile users.
We use technical cookies (PHPSESSION and COOKIECHOICE) that cannot be disabled but that do not store any personal information.
We display a visitor map by http://www.clustrmaps.com/, that could user cookies outside our control, and some advertisement banners managed by external agencies
. From this screenyou can enable and disable the usage of these services (you can always get this screen from the link at the bottom of every page):
  Clustermaps: on    Advertisment: on    Statistics: on
Since we use google search to index our site, some more cookies may be set by google. Please consult their policy

[OK. I'm happy with all cookies]   [Use only selected cookies]   [No, no cookies please]

Le ricette di Pierre

CANNELLONI DI PROSCIUTTO

Ingredienti:

Dosi per 4:

1/2 scatola Mais tenero
8 fette prosciutto cotto
100 g tonno
1 pizzico Paprika dolce
1 vasetto Maionese
1 peperone sott'olio
salsa worcester
olive
gelatina
uova sode

In una Terrina amalgamate la Maionese son i chicchi di Mais ben scolati del loro liquido. Aggiungete la Paprika, il peperone tagliato a dadini ed il tonno spezzettato. Mischiate delicatamente gli ingredienti, aggiungete la salsa worcester, aggiustate di sale e Pepe, quindi ponete una abbondante cucchiaiata di questa farcia al centro di ogni fetta di prosciutto cotto. Avvolgete ii prosciutto su se stesso in modo da ottenere dei cannelloni che fermerete con uno stuzzicadenti su cui infilerete un'oliva. Decorate con spicchi di uova sode, olive e gelatina a piacere e serviteli freddi.

Provenienza: Confezione di mais 21/02/1995

Torna al menu